Menu

Ücretsiz e-posta adresi nasıl alınır?

Ücretsiz e-posta adresi nasıl alınır?

e-posta alma 
E-posta veya bir başka deyişle e-mail günümüzde en temel iletişim araçlarından birisi haline gelmiş durumdadır. E-postalar, iş veya özel sebeplerden ötürü mesaj ve veri iletişiminde önemli bir yer tutar ve yazışmalarda kullanılır.
Eğer bir e-posta adresiniz yoksa başka birisinden e-posta alamaz ve ona e-posta gönderemezsiniz. O sebeple kendinize bir e-posta adresi edinmeniz mutlaka gerekli bir husustur.

Ücretsiz olarak bir e-posta adresi nasıl alabilirim?

Ücretsiz e-posta için HotmailGmail veya Yahoo Mail gibi servisi sağlayıcılarından hesap açmak mümkündür.
Gideceğiniz sayfada yeni kayıt için sizden isim, soyisim, şifre belirleme vb. girişler yapmanız istenecektir. Bu girişleri yaptıktan sonra kendinize bir e-posta adresi belirlemelisiniz. Bu kısım biraz uzun sürebilir çünkü istediğiniz isimler sizden önceki kullanıcılar tarafından alınmış olabilir.
Tüm adımları tamamladıktan sonra bir e-posta için kaydolmuş olacaksınız ve kendinize bir e-posta hesabı almış olacaksınız. Buradan sonra Gelen Kutusu kısmına giderek size gelen mailleri görebilir ve Yeni Oluştur butonuna tıklayarak yeni bir e-posta mesajı oluşturabilirsiniz. E-posta göndeririken alıcı için de bir e-posta adresi girmeniz gerektiğini unutmayın.

Ads middle content1

Ads middle content2