Menu

Otopay Kart Nedir

Otopay Kart Nedir

Son yıllarda en çok kullanılan ve tercih edilen bir ödeme yöntemidir. Farklı ve avantajlı olanaklar sunan otopay kart sistemleri bir ön ödemeli yapıdadır. Önceden ödeme yapılır ve kart satın alınır. Aslında sistem çok basittir. Her zaman alışveriş sonrası ödeme yapılır. Bu sistemde alışveriş yapmadan önce ödeme yapılmış olmaktadır. Bu sistemi bir örnekle açıklamak istiyoruz. Diyelimki 100 liralık bir alışveriş yapacaksınız. Normal şartlarda bu alışverişi yapar ve ödeme aşamasında binlerce liralık kredi kartı bilgilerinizi girerek ödemenizi tamamlarsınız. Ancak, bu durum çok risklidir. Bu sistemde ihtiyacınız olan 100 liralık ödeme için, 100 liraya denk gelen bir otopay kart satın alır ve sizlere bir kart numarası ile güvenlik kodu verilir. Bu numaralar alışveriş sırasında kullanılır ve ödeme tamamlanmış olur. Şunu diyebilirsiniz. Kredi kartıyla yada otopay kartla ödeme yapmışım. Farkeden durum nedir?
otopay-kart-nedir
Çok şey farkedecektir. Öncelikli olarak otopay kart sistemiyle yaptığınız ödemelerde risk almamış olursunuz. Bu kart çok yüksek bir güvence sunmaktadır. Satın alınan kart limiti ihtiyacınız olan tutardır. Tüm güvenlik riskleri aşılsa ve limitiniz çalınsa bile, en fazla o tutarı kaybetmiş olursunuz. Ancak, kredi kartları bu şekilde değildir. Beş bin liralık limite sahip bir kredi kartıyla 100 liralık bir alışveriş yapılabilir. Bu noktada tek sıkıntı bilgilerinizin kopyalanması ve limitinizin boşaltılmasıdır. İşte tüm bu riskleri ortadan kaldırmanın tek yolu otopay kart ile ödeme yapmak olacaktır. Ülkemizde binlerce alışveriş sitesi otopay sistemine dahil olmuştur. Çok sayıda otopay kart kullanıcısı bu sitelerden diledikleri gibi alışveriş yapmaktadırlar. Bu kart bir kullan at kartıdır. Kart limitinizi kullandıktan sonra kartı atabilirsiniz. Kart satın almak çok kolaydır. Farklı değerlerde otopay kartları müşterilere sunulmaktadır.
Dilediğiniz otopay kart limitini tercih edebilir ve satın alma işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. Bu ve benzeri çok fazla avantaj için hemen bir otopay yetkili firması ile iletişime geçebilirsiniz. Canlı destek olanakları bulunmaktadır. Online yada telefonla bu desteği alabilirsiniz. Bireysel olarak online sitelerden başvuru yapabilir ve kart satın alma işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. Web sitemiz http://www.otopaykartal.gen.tr/ üzerinden hızlı ve güvenilir alışveriş yapabilirsiniz dilerseniz mobil uygulamalarımızla otopay her zaman cebinizde olsun.

Ads middle content1

Ads middle content2