Menu

Ucuz Ama Kaliteli Giyim Markaları

Ucuz Ama Kaliteli Giyim Markaları

hm
Türkiye’de birçok giyim mağazası faaliyet göstermektedir. Giyim markası altında onlarca isim sayılabilir ve kolaylıkla liste oluşturabilir. Peki F/P olarak en iyi giyim mağazalarını ayııklamak gerekirse bunlar hangileri olacaktır? Kişisel bir sıralamadır!
1. H&M
Listemizin ilk sırasında H&M yer alıyor. Moda ve kaliteyi en iyi fiyata sunar sloganıyla hareket eden H&M, farklı tasarımları ve çeşitli ürünleriyle erkek-kadın herkesin vazgeçilmezi durumunda. Hatta çevremizde h&m hayranları bile bulunmakta, bu kadar kaliteli ürünleri uygun fiyata sunması müşterilere cazip geliyor ve başka mağazalara gereksinimi azaltıyor. H&M hemen hemen her AVM’nin içerisinde bulunan İsveç menşeli bir giyim firmasıdır.

2. Koton
Sektörün önde gelen isimlerinden Koton, İstanbul merkezli ulusal bir giyim perakendecisidir. Mağaza sayısını yurt dışında da yüksek rakamlara ulaştıran ilgili şirket, spor giyimden takım elbiseye kadar kaliteli ürünlerin satışını yapmaktadır. 275 mağazasından 159’u yurt dışında olan ve hizmet bölgesi itibariyle dünyaya açılan Koton, müşteri memnuniyeti yüksek mağazaların başında gelmektedir.

3. Pull & Bear
Bir İspanyol kalitesi ve başarısı daha. İnternet satışı hizmeti de veren Pull and Bear, bir Inditex girişimidir. Bu grupta Zara, Bershka,  Oysho ve  Stradivarius gibi bilinir markalar da yer alır. Şorttan pantolona, kazaktan tshirt’e alt ve üst giyimde hizmet veren marka, özellikle mont konusundaki sade ve şık kesimleriyle tanınır.
4. Jack & Jones
Gençlerin ve öğrencilerin uğrak mekanı JJ. Danimarka menşeli hazır giyim şirketi. Zarif ürünleriyle modayı yakından takip edenlerin sıklıkla alışveriş yaptığı bir mağazadır.
Yazımız burada sona ermektedir. Esen kalın!

Ads middle content1

Ads middle content2