Menu

Metin2 Yavaşlatma Şansı Ne İşe Yarar?

Metin2 Yavaşlatma Şansı Ne İşe Yarar?

metin2 logo ile ilgili görsel sonucu

Metin2 Yavaşlatma Şansı ne işe yarar?

Yavaşlatma Şansı, kask, ayakkabı  benzer itemlere gelir. Bu efsun oyuncular tarafından pek tercih edilmez. Bunun sebebi savaşta (düelloda) pek fazla işe yaramamasıdır. Genel olarak oyuncular tarafından rakibi yavaşlatmak için kullanılır. Daha çok oyuncular bu efsunu kasılma gibi alanlarda kullanır. Genelde örümcek zindanı 2. katta örümcekleri yavaşlatmak için zayıf oyuncular tarafından kullanılabilir. Böylelikle örümcekler yavaşladığı için oyuncu yüksek hasar görmeden hızlıca kaçabilir. Bunun dışında bu efsunun bilinmeyen bir özelliği daha vardır. Metin2 Pvp Serverlarda olup olmadığı kesin değildir fakat bu efsun Metin2 Tr oyununda metinlerden çıkan slot sayısını azaltır. Normalde Metin taşının canının 10000 olduğunu düşünün ve her 2000 can gittiğinde bu metin taşından yaratık çıktığını düşünün. Yavaşlatma şansı efsunu taktığınızda bu oran her 3000 veya her 4000 canı gittiğinde yaratık çıkmaya düşer. Bundan dolayı rahat Metin taşı kesmeye olanak sağlar. Fazla uzatmadan efsunu birkaç madde ile açıklayalım.

  • Hasarı düşürmez veya artırmaz.
  • Rakibin hızını yavaşlatır.
  • Saldırı yavaşlatma özelliği yoktur.
  • Kaçış esnasında faydası vardır.
  • Metin taşlarından çıkan slot sayısını azaltır.

Sonuç olarak:
Bu efsun hasarı düşürmez veya artırmaz. En önemli özelliklerinden bir tanesi metin taşlarından çıkan yaratıkları azaltmasıdır. Bu özellik şuanda sadece Metin2 Türkiye oyununda bilinmektedir. Pvp Serverlarda kesin denemesi yapılmamıştır. Sadece rakibi yavaşlatır ve savaş esnasında kaçışı kolaylaştırır.


En son paylaştığımız konu olan Metin2 Sersemletme Şansı ne işe yarar? isimli konumuzda sersemletme şansı efsunu ile ilgili ayrıntılı bilgiye yer verdik.

Yorumlar

  1. Metin2 Yavaşlatma Şansı Ne Işe Yarar? >>>>> Download Now

    >>>>> Download Full

    Metin2 Yavaşlatma Şansı Ne Işe Yarar? >>>>> Download LINK

    >>>>> Download Now

    Metin2 Yavaşlatma Şansı Ne Işe Yarar? >>>>> Download Full

    >>>>> Download LINK 9W

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Ads middle content1

Ads middle content2