Menu

Hit Arttırma Programı Günde 5 Bin Ziyaretçi

Hit Arttırma Programı Günde 5 Bin Ziyaretçi



Gerek forumlarda, gerek bloglarda, gerek fiverr benzeri internet hizmeti satan yerlerde kullanılan; ancak adı geçmeyen organik ve direk hit alma programını nasıl kullanabileceğinizi sizler için özetledik. Genel olarak tanıtım kaynağı yabancı bir siteden çeviri üzerine eklentilerle olmakla birlikte tüm yöntemler özgündür ve bana aittir. Program kredisiz, ücretsizdir.

Program bilindik bir program, sitede de bir çok kişinin bildiğine eminim; ancak aktif olarak hit çekimi için yapılan alım satımları incelediğimde internet ortamında birçoğu bu program sayesinde yapılmış. Birlikte geliştirebiliriz bu yöntemleri. Başlıkta da değiştirilir yeni fikirler geldikçe.

Bu yöntemle saatte ortalama 600 tekil hit almanız mümkün. Baktınız kendi bilgisayarınızda 600 tekil hit yetmiyor. Windows VPS alın aylık 15-20 TL'ye kurun programı içine, her bir bilgisayar saatte 600 tekil hit demek hazırladığım yöntem ile. Direk hitin hiç bir şekilde arama motorlarına olumsuz etkisi olma şansı yok. Organik hit'te dikkatli olup uygulamanız gereken kurallar var. Çin hitini bloke edip diğer hitleri almak da mümkün. Aşağıda detaylı olarak anlattım. Kolay gelsin şimdiden.

Programın genel görüntüsü :



Numaralandırılmış Özellikler:

1- Eklemiş olduğunuz sitenin URL Idsi, eğer tek bir bilgisayarda ya da sunucuda çalıştırmayı düşünüyorsanız bu Id şimdilik bir şey ifade etmiyor.

2- Eklemiş olduğunuz adres

3- Gönderilmiş olan ziyaretçi sayısı

4- Şuanki çalışma durumu (Yeşil bir şeyler varsa çalışıyor, kırmızı bir şeyler varsa sıkıntı var)

5- Sol taraftaki yazı durdurmak için kullanılıyor, sağ taraftaki yazıya tıklarsanız adresi kaldırabilirsiniz.

6- Sol taraftaki yazı ziyaretçilerin gönderilmesini istediğiniz saat ayarı için, sağ taraftaki yazı ise trafiğin geldiği ülke seçenekleri için. (Aşağıda anlatıldı.)

7- Optimizasyon ayarları (Aşağıda anlatıldı.)

8- Yeni bir site adresi eklemek için tıklayınız.

9- Eski bir siteyi yukarıda belirttiğim URL Id'sini kullanarak eklemek için tıklayınız.

Zaman Ayarları : 

1- Zaman çizelgesi: 00'dan 23'e zaman ayarı. (Saat dilimi bilgisayarınıza göre mi yoksa başka bir zaman dilimine göre mi emin değilim, bence kullanmaya gerek yok  )

2- Akış oranı 0% 100%

3- Kaydet, Sıfırla, Default Ayarlar, İptal


Yorumlar

  1. You want to find a Canada Pension Payment Dates 2020 and want to get a updates of CPP Payments Date with finding of cpp payment schedule and get updates of old age security pension 2020 payment calendar cpp payment 2020.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Ads middle content1

Ads middle content2