Menu

Metin2 Pvp Serverlar da Efsun Nasıl Atılmalı ?

Metin2 Pvp Serverlar da Efsun Nasıl Atılmalı ?

Merhabalar,
Bugün sizlere pvp serverlar da efsun botunun nasıl atıldığını ve efsun botu ile nasıl daha kolay efsun tutturulacağını anlatacağım.
efsunBotu
Öncelikle biliyorsunuz ki metin2 piyasası iyice gelişti ve önceden efsun nesnesi nedir bilmezken şuan türk serverlar da bile pvp serverlar gibi herkeste efsun nesneleri dolaşmakta 30 level ve 70 level sandığından efsun nesneleri vermekteler. Her neyse bu efsunlar ile nasıl kolay efsun atılır buna değinelim biraz.

Bir pvp server oynuyorsanız ve bu oynadığınız server’da efsun tutturma oranı zor ve değerliyse yada sabit değilde oranlar yapacağınız işlem çok basittir. Bu yapacak olduğunuz işlem sizi çok yormayacak ve aksine bu işlem sizi çok mutlu edecektir çünkü efsun tutturma garantileyecektir.
İlk olarak bilgisayarı iyi olan ve aynı anda 5 6 metin2’yi birden kaldıran bilgisayarı olan arkadaşlar için bu işlem çok daha iyi olacaktır ve daha kârlı olacaklardır.
Oynadığınız pvp serverlar’da genellikl efsun bot F5 tuşundadır. Önce botumuzu açalım ve neye efsun atacağımızı seçelim. Diyelim ki biz anka ayakkabıya efsun atıp full oran getirmeye çalışacağız. Öncelikle bunun için biz 5 tane anka ayakkabı bulup sırasıyla 1 2 3 4 ve 5.sekmeye koyalım ilk envaterin. Ardından F5 tuşuna basıp efsunu açalım ve efsunlara hangi efsunları istiyorsanız yazıp oranları da yazıp efsunu başlatın.

Ads middle content1

Ads middle content2