Menu

Kingo Android Root İndir Türkçe 1.5.1.2996 Root Yapma Videolu

Kingo Android Root İndir Türkçe 1.5.1.2996 Root Yapma Videolu

Kingo Android Root Türkçe İndir Root Yapma Videolu

Kingo Android Root Programı, android cihazlarda bazı işlemler için root işleminin yapılması gerekmektedir. Tabi bu işlem için kullanılan yazılımlar mevcuttur. Kingo Android Root yazılımıda bunlardan bir tanesidir. Android telefon veya tabletinize kolayca root atmanıza olanak sağlayan bu yazılım ayrıca tamamen ücretsizdir. Programın Türkçe dil paketi de mevcuttur indirme linkleri içinde oa size sunulmuştur. Türkçe kullanmak isterseniz Türçe yamasını da indirip yazılımı Türkçe olarak kullanabilirsiniz. Kingo Android Root bir çok telefonu destekler bununla birlikte sorunsuz ve kolay bir şekilde root işlemini yapmanızı sağlar. Root işlemi sayesinde cihazın yönetimi tamamen size ve kuracağınız root ihtiyacı olan yazılıma geçecektir. Bu nedenle root işlemi sonrasında kullandığınız uygulamalara da dikkat etmenizi tavsiye ederim. Tabi root işlemi ile birlikte örneğin ekran kaydı için root işlemi isteyen uygulamalar rahatça çalışır ve ekranınızı kaydetmeye başlar. Root yetkisi isteyen başka uygulamalarda aynı şekilde çalışmaya başlar. Bazı dışardan kurduğunuz oyunlar veya uygulamalar paralıdır ve lisanslıdır. Bu root işlemi ile bu lisans hatalarını gidermede çıkan sorunları yine kolayca halletmenize olanak sağlar.  Bu yazılımla ilgili bir video ekledim yazıya videodan bakarak nasıl yapılacağı hakkında size bilgi vereceğini umuyorum.

Kingo Android Root Hangi Cihazları Desteklemektedir?

Bu program birçok anroid cihazını sorunsuzca rootlar. Ama desteklediği ve test edilmiş modelleri kendi sitelerinde liste olarak koymuşlar. Liste ara ara güncellenebileceği ve baya uzun olduğu için buraya eklemedim. Onun yerine size tam listenin bulunduğu sayfaya yönlendireceğim. Desteklenen Cihaz Modelleri yazısına tıklayarak hangi modelleri desteklediğini görebilirsiniz. Kendi cihazınız listede yoksa desteklemeyebilir. Ama cihazınız android olduğu için listede olmasa da sorun olmadan root işlemi yapıladabilir. Ama bu kodu hakkında net bilgim yok onu söyliyeyim.

Root İşlemi Yapmadan Önce Okuyunuz

Yapacağınız işlemde sorumluluk tamamen size aittir. Yani bu işlem sorunsuz da gerçekleşebilir. Ama o an bir sebepten ötürü başarısız da olabilir. Bunu göz önüne almalısınız. Ayrıca root işlemi yaptığınız cihazın garantisi var ise bu root işlemi cihazın servis garantisi devre dışı olur. Ama şu var bu yazılım root işlemi yaptığı gibi birde unroot(yani rootu kaldırma) işlemide yapmaktadır. Unroot işleminden sonra kayıtları da sildiğinizde garantiye gitse de cihaz root yapıldığı anlaşılmaz ve sorun çıkarmaz size.
indirme linkleri

Kingo Android Root İndir

Alternatif

Kingo Android Root İndir

———-

Türkçe Yama

Ads middle content1

Ads middle content2