Menu

Kill Shot Bravo Apk İndir Full v2.7.2 Mod Para Mermi Hileli

Kill Shot Bravo Apk İndir Full v2.7.2 Mod Para Mermi Hileli

Kill Shot Bravo Apk İndir Full Mod Para ve Mermi Hileli Android

Kill Shot Bravo nişancılık ve silah oyunlarının güzel yapılmış olanlardan bir tanesi. Sizi ilk önce kolay görevler beklese de daha sonraki bölümlerde gittikçe görevleriniz zorlaşıyor. Tabi aynı görev içerisinde birkaç hedef vurmanız gerekirse hem dikkatli hemde çok daha hızlı hareket etmeniz gerekmekte yoksa hedefleri kaçırabilirsiniz. Bu yüzden de göreviniz başarısız olur bölümü geçemezsiniz.
Normal oyundan farklı olarak buradan indirdiğiniz apk içerisinde oyunun sınırsız para hileli versiyonu bulunmaktadır. Bazı verdiğimiz sürümlerde de sınırsız mermi/cephane hilesi bulunabilir. Yani oyun içerisinde istediğiniz satın alımları gerçekleştirebilirsiniz. Ve kendinizi geliştirebilirsiniz. Bu iki durum kafanızı karıştırmasın hileyi yapan kişiler hangisini yaparsa bizde onu veriyoruz.

Kurulum Nasıl Yapılacak?

  • Normal marketten indirilen sürümü telefonunuzda yüklü ise ilk önce onu cihazınızdan kaldırınız.
  • Daha sonra buradan indirdiğiniz apk nin üzerine tıklayın ve yükleye basın.
  • Ekranınıza eğer bilinmeyen kaynaktan yükleme uyarısı gelirse ayarlar ekranı otomatik açılır zaten bir kereliğine izin ver olarak onay verin.
  • Daha sonra uygulama cihazınıza kurulmuş olacaktır.
  • Menüden oyunun simgesine tıklayarak hileli oyuna başlayabilirsiniz. İyi Oyunlarr.
Not: Oyunda bazı sürümlerde mermi bazı sürümlerde para hileli olarak koyulmaktadır. O nedenle hileler sürümden sürüme farklılık verebilir.
Kill Shot Bravo Apk
Alternatif
Kill Shot Bravo Apk

Ads middle content1

Ads middle content2